onsdag 3 juni 2009

För mycket för Susan Boyle

I söndags blev pressen för stor för Susan Boyle, den 48-åriga otroligt röstbegåvade kvinnan som blev tvåa i en stor brittisk talangtävling. Hon vårdas nu på sjukhus och det är bara att hålla tummarna för att hon får tillbaka sin psykiska balans inom några veckor så att inte hela hennes sommar går förlorad.

Det är lätt att förstå att hon bröt samman. Hon har på kortare tid än någon annan gått från att vara totalt okänd till att vara världsberömd. I flera veckor har journalisterna stått utanför hennes bostad. Hon har blivit intervjuad gång på gång, i radio, i teve, i tidningar. För var gång har hon blivit mer sluten och spänd.

Vår egen framgångspojke Björn Gustafsson bröt också ihop (även om det inte var lika allvarligt) förra sommaren när berömmelsen hade drabbat honom. Han fick snabbt hjälp med alla inkommande telefonsamtal, presskontakter med mera så att vardagen blev lättare att möta. Man får hoppas att Susan Boyle får en klok agent som stöttar henne framöver. Jag vill kunna fortsätta höra hennes underbara sångröst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar