tisdag 25 februari 2014

Prokrastinering sänkte Tre Kronor

Ser man sig omkring hittar man exempel på upprörande prokrastinering överallt. Jag anser att det var prokrastinering som sänkte vårt OS-lag i ishockey. Om ett dopningsprov inte stämmer så är regeln att ansvariga ska få besked inom 24 timmar. Nu fick det svenska laget chockbeskedet först efter flera dagar!

Hade man fått beskedet så snabbt som bestämmelserna säger, hade en ersättare för Nicklas Bäckström kunnat plockas in i god tid för att träna med laget och det svenska lagets  chanser mot kanadensarna hade varit mycket större.

Dagens Nyheters har en spalt som heter "Fråga Eva-Karin".  Nyss var det en läsare som frågade varför skylten som hänvisar till industriområdet Lugnet står kvar söder om Danviksklippan när detta industriområde började rivas redan för 15 år sedan för att ersättas av Hammarby Sjöstad! I flera år nu har Trafikkontoret skjutit på att göra något åt den felaktiga skylten. Om man inte anser sig ha pengar för att avlägsna skylten kan man väl skicka dit någon som målar över den missvisande hänvisningen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar