fredag 1 april 2011

Bra köp nu!


Just nu finns min bok Tankar om glädje och vardagslycka för bara 55 kr på AdLibris! Ett gyllene tillfälle att skaffa den, kommer kanske aldrig tillbaka. Köp den särskilt till de som arbetar för mycket, skrattar för lite och behöver lära sig att njuta mer. Jag ska själv beställa ett antal från AdLibris och använda som presentbok under året.

4 kommentarer:

  1. Hej Görel! Såg din blogg när jag sökte på äppelodling i Sverige. Jag skriver bloggen Slottsträdgårdsmästaren som handlar om trädgård och nu letade jag information om äppelodling på Österlen på nätet utan att hitta något bra ställe. Jag skulle vilja ha lite statistik och även info om vilka sorter som är mest populära i svensk odling mm. Vet du var jag kan hitta sådan information...eller du kanske vet? Jag har din fina Äppelboken där jag uppskattar att du skrivit så utförligt om äppelodlingens historia. Ha en fin dag! Hälsningar Hasse!

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag råder dig att ringa trädgårdsmästare Henrik Stridh som arbetar för organisationen Äppelriket i Skåne, han kan säkert hjälpa dig med fakta. Telefon 0414-70600.

    Roligt att du tycker om Äppelboken.Jag har bara 200 ex kvar och den kommer inte att tryckas på nytt så tipsa dina vänner! Har du sett min bok Svenska äpplen? Hoppas att du gillar den också.

    SvaraRadera
  3. Hej igen...tack, det ska jag göra! Jag har sett din Svenska äpplen och ska skaffa den framöver...det är så många trädgårdsböcker som kommer nu.
    Ha det gott!
    /Hasse

    SvaraRadera
  4. Jag vet, det kommer så mycket och man vill ha allt, om så bara för att njuta av de vackra trädgårdsbilderna. Men det finns vackra bilder i Svenska äpplen också. Du får önska dig den när du fyller jämnt nästa gång.

    SvaraRadera