fredag 26 februari 2010

Glad överraskning


Glada överraskningar är det bästa som finns. Med posten kom ett tjockt kuvert som innehöll en vacker kasse av linnetyg prydd med sköna röda, gula och gröna äpplen. Äpplen både fram och bak!

Det var Ingrid af Sandeberg som sytt kassen och dekorerat den med sina fina bilder. Tydligen finns det ett särskilt papper som man kan trycka bilder på. Sedan man klippa ut bilderna och pressa fast dem på tyg.

Ingrid säger att G och jag ska använda kassen när vi går och handlar. Aldrig i livet! Då kan ju kassen (som kanske inte går att tvätta) bli smutsig av läckande juice och annat. Nej, jag ska bära den vid speciella tillfällen. Till exempel att bära papper i när jag ska hålla föredrag på Trädgårdsmässan i Älvsjö nästa månad!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad kul med kassen! Det vore väl något att trycka upp till Älvsjömässan att bära hem boken i? Och andra trevliga saker som man hittar där.
    hälsningar Ingrid Sillén

    SvaraRadera
  2. Ingrid af Sandeberg har undersökt möjligheterna att trycka upp äppelkassar till Älvsjömässan. Det stupar på att priset för kasse och tryck blir så högt, tyvärr. Kassen är vacker men hur mycket vill en köpare betala? Om någon läsare vill engagera sig i detta och kan hitta en bra lösning, så är det mer än välkommet!

    SvaraRadera